dilluns, 17 d’octubre del 2011

GOOGLE DOCS

La setmana passada a classe vam estar treballant amb el google docs, el qual ens permet crear documents, fulls de càlcul i presentacions on line. Amb google docs pots escollir qui accedeix als teus documents, només cal que escriguis la direcció del correu electrònic dels usuaris amb qui vols compartir el document determinat i els hi enviïs una invitació. Aquests usuris amb els que comparteixes el document, un cop entrin podran veure i editar el document en qüestió tots a la mateixa vegada. Punts positius a destacar:

- Es tracta d'una aplicació on line, per tant, no has de descarregar cap document. Pots accedir als teus documents, fulls de càlcul i presentacions des de qualsevol equip que tingui una connexió a Internet de manera gratuïta.
- Es guarda de manera automàtica on line, per tant, en el cas que fallés el disc dur no perds la informació.
- Es treballa amb un sol document que els usuaris van modificant, d'aquesta manera evitas duplicar innecessariament el document.

A continuació us enganxo el link del document i presentació que les meves companyes i jo vam realitzar per tal d'aprendre com funciona el google docs.

https://docs.google.com/document/pub?id=1sWrXSSD7_94uwbIj1p57MnxgmxDDGi2RdTwOpfeaTV0

https://docs.google.com/present/view?id=dgrw3hgs_3c4wt5gf3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada