dilluns, 9 de gener del 2012

ELS PORTALS EDUCATIUS


A classe vam conèixer tres pàgines webs molt útils dins de l’àmbit educatiu.

La primera és : EDU3.CAT.

És un portal de ràdio i TV educatives per Internet. 
Podeu clicar el següent enllaç i visualitzar la web. http://www.edu3.cat/ 

La segona web que vam treballar va ser: EDU365.CAT.

Segons la viquipèdia, és un portal educatiu del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, orientat i desenvolupat específicament per a l'alumnat i les seves famílies, que es basa en les infraestructures i serveis de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC).
El portal proporciona al professorat un conjunt de recursos i serveis que el poden ajudar en el desenvolupament de la tasca educativa segons matèries i etapes. Igualment proporciona eines als alumnes per fer pràctiques, resoldre dubtes o usar pàgines webs.

Per a qui va adreçat?

L'edu365 és una oferta equitativa i universal per a tot l'alumnat sense cap discriminació per raó d'origen, lloc de residència o entorn cultural. Així mateix, l'edu365 s'adaptarà a les necessitats educatives especials de l'alumnat, sigui quina sigui la seva causa. A més, s'hi pot accedir a qualsevol hora del dia, els 365 dies de l'any, com el seu nom indica.
En l'etapa d'infantil hi podem trobar moltes activitats per a familiaritzar-se amb l'ordinador. Moltes d'aquestes activitats estan creades amb el programa Jclic.

Aquest és l’enllaç: http://www.edu365.cat/

I per últim, la tercera web és: XTEC.cat.

Segons Viquipèdia, és una xarxa telemàtica del Departament d'Educació al serveis específics del sistema educatiu de Catalunya.
És un servei d'Internet, àmpliament utilitzat pel professorat, els centres docents, els serveis educatius i altres estaments i organitzacions relacionats amb l'ensenyament.
També està dirigit al alumnes i, per exemple, si entrem a l’apartat d’educació infantil trobem que hi ha un seguit de jocs de diferents temàtiques per tal que els nens puguin portar a la pràctica allò que anteriorment ja han treballat a l’aula. I per als més grans ja trobem diferents notícies relacionades amb el que va passant en l’actualitat per tal que puguin anar prenent consciència del que va passant al seu entorn.

Podeu visualitzar la web a través d’aquest enllaç: http://www.xtec.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada